Don Zivko Kustic

18. srpnja povodom 10. godišnjice smrti don Živka Kustića, grkokatoličkog svećenika i propovjednika te novinara i dugogodišnjeg urednika u Glasa Koncila održat će se misa zadušnica u Pagu. Misu zadušnicu u paškoj zbornoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije predvodit će zadarski nadbiskup u miru Želimir Puljić u 19 sati.

DSC 5539

U srijedu, 10. srpnja s početkom u 21 h u Atriju Kneževog dvora održat će se koncert pod nazivom "Operna rapsodija" u izvedbi Tri soprana.

Gradska glazba

U srijedu, 3. srpnja članovi Gradske glazbe Pag i klape Sol izvest će hrvatske evergreene na Trgu Petra Krešimira IV. Pridružite nam se na posebnoj večeri posvećenoj zlatnim hitovima hrvatske glazbe i uživajte u nezaboravnim melodijama koje su obilježile generacije. Koncert počinje u 21h.

Screenshot 2024 07 06 at 14.04.59

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, u ponedjeljak, 8. srpnja s početkom u 21h održat će se Smotra klapa otoka Paga. Ovogodišnja smotra održat će se na novoj lokaciji u Starom gradu, a posjetitelji će uživati u predivnom ambijentu i klapskim pjesmama koje će izvoditi klapa Sol, Galijota i Peružini iz Paga, Navalia i Muštre iz Novalje. Na ovogodišnjoj smotri po prvi puta nastupit će i klapa Vis Srednje škole Bartula Kašića iz Paga, Lavandiere iz Preka te Maraška i Preženca iz Zadra.

Boris Ostric

Zbog bolesti klavijaturista odgađa se koncert Borisa Oštrića i Ribara zakazan za 29. lipnja u Pagu.

Novi termin koncerta je 11. srpnja s početkom u 21 sat u Atriju Kneževog dvora.